UNDERBARA NI

jag blir så lycklig av er kära läsare! ni bara kommenterar och kommenterar. underbart :] en stor puss till er!!!!
nu bigbrother, sen kallar sängen på mig.



STENSNYGGA SMYCKEN

kika in på alexandras smyckesblogg och kolla in hennes urläckra ringar & halsband! dom här två fastnade jag stenhårt för.


SVETTIGT

är helt slut! blev 6 kilometer och lite magövningar. puh. nu kan jag vara stolt över att ha tränat iallafall. nu blir det middag sen ska jag hoppa ner i badkaret, sen en tidig natt. otroligt skönt!



NEW






STAN

så fort jag får pengar så ska dom ryka, jag börjar undra om det är mitt motto! måste nästan skärpa mig på den fronten. har nätshoppat igår igen.. ett par skor för 1000 kronor. alltså även om det inte är jag som betalar så är det ju själva principen. jag behöver inte ha det just nu kanke. men nu ska jag iallafall upp på stan med hanna, äta och köpa mig nya brillz och lite smink. på återseénde!



NU STICKER JAG OCH MINA SMYCKEN!

ni gör ett riktigt bra jobb i kommentarsfältet! fortsätt fråga kära läsare :] nu, el praktiko



ETT UPPDRAG TILL ER LÄSARE!


STORBLOGGAREN

idag gjorde jag en tvåsidig artikel om angelica rodenfelt och hennes musikblogg (hennes blogg här). Vi tog en fika på kompassen och jag intervjuade henne om hennes blogg i lite drygt en timme. underbar människa det där ♥ vi satt och hade en mysig timme och jag kände mig lite som en journalist faktiskt. även om anchi tyckte att det var lite jobbigt när kameran kom fram hihi!

fick bli två journalistbilder på mig eftersom att angelica vägrar vara med på bild


BIFF

nytränad och biffigare än någonsin förr! nu blir det lite middag, sen glee. ska berätta lite om min händelserika dag med storbloggaren sen!


LÄNK

jevlafanskap.blogg.se

DAGENS I-LANDSPROBLEM

jag sitter här med överflödigt mycket papper, och jag är ju så trött...


vad ska jag ta mig till..


kaffe ♥


LOKA

sitter här med lite notisarbete. ska se till att få det gjort sen ska jag bestämma mig för om jag ska intervjua en bloggare eller någon annan. fast jag är lite sugen på att intervjua någon överlevande. kanske någon cancersjuk som överlevt, eller någon som har överlevt en olycka. hmm.. det tåls att tänkas på! nu är det loka och notisskrivning.





ODDS AND ENDS

det är ett måste med lite smått & gott när man kollar fotboll. vad ni ser på bilden är min vv-kvällsmat, hur mysig och god som helst. i skålen är det fil och jordnötter, på tallriken två rån med ost och en loka. och självklart, zlatans egen webbtv. men tvn är självklart också på!


Zverige

http://embed.tv4play.se/tv4play/v0/popout.html?vid=1537513

TV4, och den här sidan så är sverigematchen som gjord!

ZLATAN

19.00 TV4 Zverige - Moldavien


THERE IT GOES

nu är det en bra början här! har fått önskemål att göra videoklipp om sex och kärlek, men det finns väldigt mycket att prata om när det gäller sex och kärlek. ge mig förslag människor, vad ska jag prata om när det gäller detta ämne?


THUMBS UP!

kaffe räddar min dag. lunchen med hanna räddar min dag. min praktik räddar min dag. tröttheten är som bortblåst :]

TIRED?

låg vaken till halv 4 inatt och vaknade 5 av att jag var jättestressad. gick upp och sminkade mig och gjorde mig klar tills jag insåg vad klockan verkligen var. då gick jag och la mig igen och vaknade av att pappa ringde mig vid 8. men det var ju bara att knalla ner till halv 9 tåget, jag var ju färdigsminkad och klar. klockan 12 blir det luncha med hanna, och idag har jag mycket att stå i. ska få tag i en fotbollsspelare här i ÖSK tror jag, har inte bestämt mig än. sen ska jag iväg till kulturskolan och intervjua några människor. mitt liv som journalist äger!


DEAL?

komigen nu! nu säger vi såhär. jag bloggar inte förns jag har fått några kommentarer om vad jag ska videoblogga om. ni kan kommentera, det vet jag. nu när det verkligen behövs, så gör det. ni kan påverka, så påverka :]

HERE AND THERE

fart och fläkt på mig hela tiden tycker jag! första dagen på praktiken och jag kunde inte ha hittat en bättre plats (förlåt, min lärare kunde inte ha hittat en bättre plats). nu ska jag iväg till körskolan, off we go!


NERVOUS

håller på att dö av nervositet här på praktiken. ska strax iväg till kulturskolan ENSAM och intervjua någon. livrädd är jag!
1. jag hittar inte dit
2. jag har aldrig intervjuat en främling
3. MIN PULS LIGGER PÅ DÖDSGRÄNSEN

SLEEP WELL

godnatt kära bloggläsare. nu vill jag att ni ger mig ideér till videoklipp! jag har fått höra att många vill ha videoklipp, men det är ingen som vet vad dom vill ha om. komigen nu! kärlek, vänner, fisk, dans, sport, sex, film, det är ju bara att välja och vraka. ge mig förslag ♥


HIT THE ROAD JACK

ja det var de de. två matcher idag, första mot killarna, förlust med 15-4 haha. sen andra matchen förlust mot syrianska med 2-1. målvakt är nog inte min grej, men fan vad roligt det är alltså! nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad sen hoppa ner i sängen. idag under en och samma match har jag fått höra att jag är en hora, att jag borde knulla min mamma, att jag inte har rätt att yttra mig och att jag är en fitta. nej syrianska, ni fick inte mina fördomar att försvinna.


GAMEDAY x2

godmorgon! nu ska jag snart kila iväg till skinnskattebärg, sen iväg till västerås. blir mycket fart och fläkt idag! hoppas ni mår bra, och nu vet ni varför min bloggning blir som den blir idag, ciao ♥

man är så otroligt vacker när man är nyvaken haha


MY GOODNIGHT-SONG TO YOU

det är inte ofta timbuktu misslyckas, han får vara min godnattvisa ikväll och troligtvis många kvällar framöver med låten dansa


GOODNIGHT

nu har jag hunnit med mycket idag. 5 km, en fotorunda med jenny, godisköpande (där sprack dom 5 km..) och en myskväll med ida. nu ska jag sova och ladda om tills imorgon då två matcher väntar! bra sömn, bra frukost och ett hejdundrande bra humör så är det jag som är på topp. godnatt kära bloggläsare



LOOK AT ME NOW


OUT

nu kilar jag ut och fotograferar lite! ikväll hoppas jag på lite mys med min kära bästa vän, aldrig utan dig ♥

tonight we're getting hot on the floor


TONIGHT'S LOOK


FIXING

bjuder på en osminkad bild.
håller på att fixa mig, ha en bra fredag för det ska jag ha!

MY NIGHT

nu ska det fixas och donas inför ikväll,
det ska badas
det ska rakas
det ska plattas hår
det ska sminkas
det ska väljas kläder
det ska väljas skor
det ska väljas smycken

jag borde raska på känner jag! men som man brukar säga, fint folk kommer sent :] ciao bellas

FRIDAY!

ikväll taggar jag med den här


FIVE

fem kilometer blev det och lite magövningar efter det, jag har nog inte varit såhär slut på länge. nu ska jag lägga mig på altanen en stund och vila, sen städa undan det sista innan mami anländer.


JOG-OUTFIT


IM RUNNING ON SUNSHINE

godmorgon mina kära! jag är inte så bra på det här med att vakna i tid och idag hade jag ett väldigt viktigt prov, och eftersom att jag försov mig så sjukanmälde jag mig. därför ska jag straffa mig själv med en extra lång joggingtur idag. inte för att det ska bli några problem i det här vädret, men jag kan ju alltid låtsas att det är plågsamt, så att jag får nått straff iallafall. japp, på med joggingkläderna och kör!

Ha en bra dag allihopa :]

SLEEP WELL

jag anser att sömn och skola är viktigare än en dokusåpa. förlåt big brother men ikväll sviker jag er för massmediernas viktiga påverkan på oss i samhället. sov gott allihopa, det ska jag göra när min hjärna är fylld med det den ska vara fylld med! puss ♥

MY 5 FAVOURITES




1. ring från gina tricot 129:-
2. ring från kappahl 99:-
3. armband från snövitt och de små 220:-
4. halsband från nelly.com 299:-
5. döskallering från gina tricot 99:-


opening ceremony

nu ikväll invigde jag altanmys på min altan. hur mysigt? satt där och levde livet, kikade på solnedgången och bara kände att det är nu livet är som det ska. nu ska jag börja städa för imorgon kommer min kära mor hem och då ska hemmet vara fit for fight och ni vet ju själva hur man lever rövare när man är själv hemma i en vecka, eller är det bara jag? i vilket fall som helst så ser det lite ut som en svinstia (lite= läs mycket) här hemma, men det ska det bli ändring på!


SPRINGTIME




YOU WILL SEE

ni ska få lite bilder senare, men först ska jag hem till min sjuka bästa vän som har lagat mat åt mig, puss :]

SPRING

våren är här! åh jag är så lycklig, såg första myran idag, hur bra?! nu ska jag fota lite, bilder kommer kanske upp här om dom blir bra osv osv osv.


ONLY GOD CAN JUDGE ME


COME ON BEACH 2011

tränat idag, riktigt kul med innebandy alltså! men herregud vad trött jag är nu. nu blir det glee och big brother sen ska sängen bli min bästa vän. det blev förresten ingen bild på maten, den hann jag äta upp innan jag kom ihåg att jag skulle fota den.


TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

ikväll är det innebandy som gäller! även om soffan låter mer lockande så går det inte på fråga, det finns inte med på världskartan. ikväll ska det brännas fett. fint att träffa mina lagflickor också, saknar dom även fast jag träffade dom senast i söndags. chippchopp nu ska jag laga iordning middag alá jonna, bild kommer sen.


GODMORNING SUNSHINES

sitter här och mår lite bättre än igår iallafall. skiter nog i att kila iväg till praktiken idag, ska vara med på kören istället!
börjar bli dags att komma igång med sången igen, mitt badrum var fyllt av sånger igår, kan inte sluta att älska sjunga. men nu när jag har varit sjuk så låter min röst inte riktigt som.. ja som den ska. den låter ungefär som en kråka, men det kan ju också vara fint, på sitt eget lilla sätt och vis.

A PIECE OF SHIT

sitter här och känner mig som en påse skit, har munsår och är förkyld så det heter duga! men skolan kallar och jag ska pressa mig iväg dit. nästa vecka börjar min praktik också så det kanske är dags för mig att glida in och prata med min "chef" för att få veta lite tider osv, det visar sig.


LIFE IS LIFE

nananananaaaaaaa. hade sjukt kul på gustavsvik med klassen idag, klarade tillochmed av att få upp dockan från botten. kom precis hem och lyckans dag säger jag bara, tolv plusgrader, TOLV! låter för bra för att vara sant men så är det faktiskt. nu ska jag sätta mig och börja fundera på mitt projektarbete till 3an. jag vill ha något grymt, inte vara lika lam som årets 3or, nej jag ska chockera!


BATH

tänk vad mycket ett badkar kan göra. ska glida ner i det och lösa lite korsord, sen är det dags att sova för mig tror jag. är supertrött och har redan sovit en halvtimme framför top model. nu ropar sängen vilket jag absolut inte tackar nej till, men först, underbara badkaret ♥


WHEN EVERYTHING WAS SO EASY

ibland vill jag bara skruva tillbaka tiden, bara så att pappa kan komma hem, hålla om mig och säga att allt blir bra.

HOMEWORK

borde träna fotboll idag men det tycker inte min kära läxhög! får se till att plugga ikväll och längta tills imorgon för då är det gustavsvik med klassen. inte varit där på hundra år så det ska bli sjukt kul :]


GOODMORNING


LOSER

det blev ingen vinst mot sköllersta, men vi var duktiga ändå flickor! nu ska jag ta mig iväg till pluggvärlden, där trivs jag inte så bra men imorgon är det psykologiprov och då måste min hjärna fungera som den ska. det är väl så en söndag ska avslutas antar jag.

LETS GO

nu är det snart dags för lite målvaktsgöra. men först ska jag platta till risbusken jag har på huvudet sen är jag redo. nu jävlar sköllersta!


WORLDS GREATEST

duschen! vad vore jag utan duschen? oren.
extra creeds till duschen idag alltså.


BYE YESTERDAY

igår var igår! tack hanna för att man fick komma, verkligen. blev en tidig hemgång, vid tolv ungefär, men det var skönt att sova. nu är det gameday och jag taggar till genom att sitta i min zlatantröja och käka en rejäl frukost! nu kör vi


BIRTHDAY-PARTY

nu är det dags att åka iväg och fira hanna. ska bli underbart kul! 18 fina år har hoin blivit min fina vän, detta måste firas. grattis i efterskott hanna ♥

kvällens outfit


SUMMERFEELINGS


THE DAY AFTER

nu är det färdigjobbat för idag och jag mådde väl inte på topp imorse kan jag väl säga. helt okej kväll igår och ikväll är vi påt igen. lilla hanna ska firas för sina 18 fina år och hon ska få något gulligt av mig. vad vet jag inte än men det visar sig. nu är det dags för lite klädval inför kvällen.


GYM

färdigbiffad och klar för idag, ikväll hoppas jag och mina flickor på lite festligheter här i skogarna! fredagar ska firas. när jag kom hem hade jag fått en överraskning (JAG ÄLSKAR DET!) som låg på köksbordet, ett paket från min kära mamma bara sådär. dags att öppna det snart känner jag, det kliar i fingrarna.


SNOW

herregud, snön är tillbaka! jaja finns inget jag kan göra åt den saken iallafall. nu har jag dragit på mig "modemössan" och ska snart kila iväg till skolan. men först, dagens viktigaste mål.


ENOUGH

nej nu får det vara skärpning! nu har jag försovit mig igen, gör det hela tiden. måste börja sova på nätterna.
nu ska jga fixa mig, får se om jag hinner lägga ut en bild på dagens.

FASHION

jag vet inte om ni har missat det, isåfall så har ni typ bott i en grotta i hundra år. men den kära upprullade mössan har gått och blivit ett modemåste. jag är helt kär! jag testade idag och såg ut som en jag vet inte vad, jag vill också passa in i modevärlden. men mössa är skönt så det kanske blir att testa på det imorgon eller någon annan dag.
tog en randombild från google


RUN

nu ska jag springa tills bigbrother börjar. skönt att ha internet, skönt att ha ett löpband! nu ska kalorierna bort


GREAT

nu fungerar mitt internet igen! underbart bra. tur att man har en granne som är datakunnig. från och med nu ska jag hålla mig borta från allt som har med teknik att göra. idag tog christoffer lite kort i studion på mig och johanna. bilderna på mig blev superfula, men vad gör väl det, jag hade roligt. så jag bjuder på en.


im sorry

tänk vad ni känner er ensamma där ute i bloggläsarvärlden när jag inte finns här. har fått minst tre tjatningar på mig idag om att jag måste bogga snart. och tro mig kära läsare, jag vill blogga. men igår så ja... jag skulle på något sätt fixa internetet hemma hos mig för det var något fel på modemet (såg jag som är datatekniker......) så jag började koppla om allting och mitt internet kraschade. så nu sitter jag här på jobbet och riktigt njuter av att få blogga. underbart men jag antar att jag måste tillbaka till verkligheten. nya smycken ska hängas upp i fönstret och tyvärr så måste man ju göra någon nytta för lönen. ha det bra bloggvänner så hörs vi förhoppningsvis lite senare ♥

sleepover

haha min fina engelska för "försov mig". iallafall så är det mycket att stå i idag! skola, optiker, jobb och träning. det där kommer att bli bra ska ni se. bloggningen kanske inte blir lika bra tyvär.. men jag ska försöka peoples, jag ska försöka!

night-thoughts

jag sitter här i min säng och funderar på vem jag verkligen är. varför vågar jag aldrig göra det jag verkligen vill?
jag säger att jag vill bli journalist, ja visst vill jag det, eller jag ville det när jag var tio iallafall och folk har alltid sagt att människor som håller fast vid sina drömmar blir något påriktigt. men håller jag fast vid en dröm för att låta andra få försvinna? min kanske största dröm någonsin i livet har varit musikalen. men jag är för feg för att våga ändra spår. det "ska" man ju inte. man ska ju hålla fast vid sina drömmar, annars blir man ju inget. det är inte försent för mig att ändra mig, jag vet det. men det kanske är försent för mig att våga ändra mig. journalistik är en stor dröm för mig, så misstolka mig inte nu, det är något jag absolut skulle vilja hålla på med. men att någon dag få stå där på scenen, med huvudrollen som får ta emot applåderna för sin röst och sin otroliga skådespelartalang, det skulle vara pricken över iet. men vem vet kära vänner, ingenting är omöjligt sålänge man ger det en chans. nu ska jag lägga mig och drömma om hur min framtid kommer att se ut, vem vet imorgon kanske jag vill bli brandman, jag är ju trots allt bara 17, jag har hela livet framför mig. tänk på det ni också, ni kommer ha chansen att ha 10 olika jobb om ni vill, bara ni försöker och brinner för det. godnatt ♥

nails


onion


training

kom precis hem från jobbet. nu ska jag ta en lång kvalitetstid med min käre vän löpband. ska ta mig en promenad på 2 timmar då har jag något att se fram emot. bra tv och motion samtidigt, kan det bli bättre?

idag körde jag på lite röda läppar för att få lite mer färg

work

sitter här på jobbet och tar det lugnt. min fina mamma kom nyss hit med lite mat så ni är det dunchtime (dinner/lunch) hihi finurligt. har fått fint målade naglar av veronica också, ser ut som blåa haschplantor haha. nej nu ska jag vara kreativ och ändra om lite här i affären, kan bli intressant.. puss

big-brother

don't leave me sanna! sanna är ute ur huset, big brother har svikit mig.. varför svenska folket, varför? nu ska jag kika på kvällens avsnitt medans jag springer på mitt rullband. en tabbe av mig att bada innan.. men jag älskar ju att bada så mig gör det ingenting att få göra det x 2. godnatt kära läsare, sov gott!


i love you guys


weather

tänk vad vädret kan få en att bli på bra humör, helt otroligt! sol och vår är tamejfan det bästa jag vet. nu ska jag snart ut på en kvällspromenad med ida i solen, underbart skönt. sen ska jag somna tidigt, behövligt.

jeans




kilar iväg och pluggar

har en psykologiläxa att skriva, den ska skrivas när jag kommer till hovsta. up up and away


cupvinnare

älskar mina frövibrudar.
annars suger livet, punkt.

home

stack iväg till skolan och mös ute på en bänk i solen varje rast, underbara vår är påväg! sen kilade jag iväg till jobbet och kom nyss hem, snart träningsdags. här är det fart och fläkt.

sleep well

sängen ropar och jag nekar inte. är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tur att jag har sovmorgon imorgon.
godnatt kära underbara läsare, sov gott!

fick bli en bild från förra veckan

artdeco

dagens inköp: coverstick från artdeco för mörka ringar/blemmor 299 :-


universitetet

vilket jävla påhitt? jag har valt mitt universitet redan och tänker inte fastna i denna jävla håla, såkallad örebro, för att gå på något så dumt som örebro universitet. ändå var jag tvungen att gå dit. hallå, skippat rättvisan eller? kollade iallafall på juristprogrammet (dock av misstag) men fastnade lite för internationell hjälpverksamhet faktiskt. ingenting jag kan, med min medieutbildning, söka till tyvärr, men det var ganska intressant. nu ska jag kika på ett avsnitt med glee sen kila iväg till jobbet. puss

godmorning

en bra morgon! uppe i tid och ganska pigg. ska kila iväg till örebro för att kolla universitetet idag, sen slutar jag. oh happy day! då ska jag hem och jobba, men jag bloggar emellan, dont worry.


clothes


randig tröja affär: iis pris: 300 :-


två linnen affär: iis pris: 200 :-


jeans affär: iis pris: 1300 :-


jacka affär: iis pris: 399 :- (VÅRENS FÄRGKLICK!)


2 par trosor affär: iis pris: 100 :-

spontant!

åkte iväg till solliden och jobbet är mitt, sen kilade vi iväg till linde och min "testkörlektion" blir i juni. sen kilade vi över till iis och skulle hälsa på faster, men det slutade med kläder för 2000. tack mamma ♥ bilder på kläderna kommer sen, nu ska jag iväg till rockhammar för lite innebandy och gym!

nu brinner det i knutarna!

kom precis hem från örebro. nu ska jag fara iväg till solliden, sen iväg till lindesberg och sen till rockhammar på träning. det är inte lätt att vara känd, hehe i wish..


Godnatt bloggen

nu ska jag få en "skönhetssömn" på 6 timmar för imorgon är det mycket att stå i!


SLUT

är helt död. friskis har lyckats igen! efter 3 mil på cykel och en himla massa magträning så ska jag slänga i mig något ätbart, kolla på ett avsnitt av glee och ramla ner i sängen. slutar 11 varje onsdag från och med imorgon, känns mer än okej. GODNATT


idag är vi stolta att vara kvinnor!

för idag är det våran dag! belöna er med något extra idag, kanske den där tröjan ni velat ha men itne vetat om ni ska slösa pengar på eller den där extra-semlan som gör att ni går upp något extra hekto. idag är allt tillåtet.

Ha en bra dag alla tjejer! ♥

klätterapa

jag klättrade högst upp på klätterväggen, bonuspoäng
jag kommer i mina smallbyxor utan problem, bonuspoäng
jag är ovanligt glad, bonuspoäng
jag ska gymma idag, bonuspoäng

IM GOING GRAZY

är ni också sånna där som lägger saker på ett ställe, sen glömmer ni vart ni la saken? jag har förlagt mitt busskort och jag har upp och ner på hela huset & ringt länstrafiken men ingen av dom hade mitt busskort. fandå! jag som var pigg och i tid och allt. nu ska jag fortsätta med letandet..


HAPPY

hemma från träningen och lyckligare än på länge! kommande planer planeras, målvaktspositionen är det bästa jag har varit med om, jag älskar världens bästa vän ida, jag ska sjunga sola (förhoppningsvis) med kören, jag har beställt intensivkurs. just nu är det mesta bara så awesome


LOVEPOEMS

love is like war, easy to begin but hard to end

what lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us

you may only be one person to the world, but you may also be the world to one person

MONDAY

ny dag, ny vecka, nya möjligheter! jag tänkte sätta mig på sadeln och cykla iväg men jag såg att väglaget inte gillade den idén alls så det blir att traska iväg mot stationen. ha en bra dag alla underbara läsare!


big brother

tänk att folk kan bli så fästa vid ett så egentligen töntigt program. inlåsta i hundra dagar, får uppdrag då och då, forlovar sig efter en vecka, går ut i tv med att man är bisexuell, får åka till thailand för att bli snygg nog för att bli inlåst. sånt gillar vi svenskar, och fan vad svensk jag är, jag älskar det!

hemma från träningen

känns som om hela min söndag har bestått av nytigheter. sprang 4 km imorse, sen åkte jag iväg på träning och kom hem nu och åt sallad, kyckling och grovt bröd. det är vad jag kallar en värd söndag! nu ska jag snart dra mig ner till affären med jenny sen ska jag hem och kika på glee. är det illa om jag säger tat jag vill ha måndag och skola? jag säger det iallafall, JAG VILL HA MÅNDAG OCH SKOLA :]


ALL NATURAL




shower

nyduschad och fräsch. springturen gick bra och nu är det snart dags att dra sig iväg för nästa träningspass med laget!
vad skönt det är att hålla igång så man kan känna att man faktiskt gör någon nytta på en söndag. bloddy sunday.

veckans drog


s n o o k


.



ny design för ett tag framöver

var tvungen att ändra design, den andra var lite konstig. så nu får det vara den här ett tag!
nu ska jag ge mig ut till fröviskogarna på en springtur, ciao.


Sun-day

jag har inte ens hunnit kika ut genom fönstret idag men jag hoppas at tdet är fint väder för idag är en träningsdag tänkte jag. ska snart kila ut och springa sen har jag träning senare också, både fotboll, innebandy och gym. därför ska jag se till att göra en riktig brakfrukost nu så jag får lite energi! puss

vilken brakhelg..

jag vet inte varför men den här helgen känns.. mja förjävlig! nästa helg ska bli en rolig helg, punkt slut
ikväll har jag myst med tjejerna på maxins, en mysig restaurang. vi åt och satt där i 3 timmar ungefär, supermysigt.
hade hoppats på att något roligt skulle hända när jag kom hem, men vad har jag att vänta mig när jag bor i frövi?
det blev inget hovsta idag heller. nu ska jag lägga mig och sova, nu vill jag ha nästa helg!

bjuder på en söt bild på mig från spanien..

SOLSKEN

Gud vad underbart glad jag blir av det här vädret! ikväll kilar jag, jenny och ellen mot örebrostad för att käka mat sen drar jag vidare till hovsta och spenderar kvalitetstid med emin.


godmorgon solstrålar

vaknade och såg solen lysa in genom fönstret, underbart. nu ska jag ge mig ut på en springtur i solen, sen ska jag komma hem och sätta mig på altanen och läsa en bra bok! det kan ju helt enkelt inte bli bättre.

här får ni en bra låt om ni ska festa ikväll
(tryck på play)




sjukt rolig fredag!

det här är sjukt. jag och ida låg och sjöng med i gleelåtar, jag färgade hennes hår, vi åt och var allmänt emoöver vår låga (alltså icke 18-ålder) sen helt plötsligt bara badabombadabing så gick vi på fest (NOTERA NYKTERT!!!) och jag hade sjukt roligt tro det eller ej :] eloge nu är det sleeptime för mig och imorgon ska jag ta mig en välbehövd sovmorgon!

PUSS


gud vad det är tråkigt att blogga när solen skiner

det har varit så fina dagar nu så jag har inte kunnat hålla mig inomhus! nya skor har jag fått, nya ringar har jag fått, nya jeans har jag köpt, nya ringar har jag köpt. det händer mycket på lite tid. nyss hemkommen från gymmet och nu sitter jag och hungrar ihjäl, MAMMA VART ÄR DU? okej, ska samla vuxenpoäng och laga iordning något gott åt mig själv.


dockan anne

Idrotten gick ut på att slicka läpparna av en docka.. vi skulle livrädda en människa helt enkelt.
det gick väl sådär för min del måste jag påstå. var inte alltför sugen på att grovhångla med en plastig barbara, inte min grej. snart ska jag kila iväg upp på stan för att möta ida! Puss


sömnbrisst?

inatt somnade jag klockan 6 och gick upp vid halv 7. nu är klockan halv 4.. vadd ska det bli av mig?

RSS 2.0