här är det redigt jävla dött

jag har inte bloggat på år och dar. det ber jag om ursäkt för, och jag ber ännu mer om ursäkt för den bloggpausen som jag tar nu. jag vet inte när jag kommer tillbaka eller om jag kommer tillbaka, det visar sig helt enkelt.

puss kära bloggläsare

i gave you the bomb, but it did'nt explode

idag ska jag fara hem till ida som äntligen har kommit hem, för att ha lite kvalitetstid med henne och sen skeda där inatt. imorgon är det jobb som gäller igen, men sen åker vi till öland. helt okej om du frågar mig!


minishopping i stockholm

(ursäkta mobilkameran men min kameraladdare är gone baby gone)

tröja 399 :-


magskjorta 199 :-


klänning 399:-


kavaj 299 :-


klänning 249 :-


shorts 199 :-


stickad tröja 299 :-


skor 1300 :-


skor 399 :-

huvudstaden levererade lite iallafall

drog iväg till stockholm idag med mamma, morbror och hans fru. hittade lite smått och gott (inte så mycket) men det dög iallafall. mamma fick släppa lös plånboken. bilder kommer sen darlings!


jag lever

det är väldigt dåligt med uppdatering här men som sagt är inte bloggen prio 1 under sommaren. snart kommer jenny och då ska vi dra oss iväg för att dra i oss en fet pizza och imorgon drar jag iväg tiill huvudstaden för att slösa pengar som bara den.


färdigjobbat för idag!

efter 9 timmars jobb är jag helt slut. kom hem och hoppade in i duschen och snart ska jag nog dra mig vidare mot örebro, det visar sig. vad som händer där det vet ingen, inte ens jag själv, men nått kul blir det ju alltid i slutändan. nyrakade ben, insmord i kokoscream. underbart är ordet!


det är mycket jag saknar just nu

jag saknar sophia som befinner sig i landet med baskerkillar, franceee. jag saknar min pappa som bor högst upp i landet vilket han inte borde göra enligt mig. jag saknar att ha ett riktigt sommarlov där inget jobb behövdes. jag saknar kärlek. jag saknar att shoppa.

tänk om jag kunde få allt det här i en för tidig julklapp, ja tack tomten!

dagens

har bråttom till jobbet som tusan, men nu lovar jag att bloggningen ska bli bättre. bloggar när jag kommer hem (17.00) puss gullungarbakfull efter helgen

fredag och frimis med mina underbara, sjukt kul! har inte haft en så rolig utgång på länge. sen kom lördagen,  vaknade bakfull och jävlig men drog iväg till ivy för att fixa till det igen. anchi fick äran att testa på hur det är att vara på en frövifest och jag fick känna känslan av den värsta bakfyllan på år och dar. nu har anchi åkte hem och ida har signat in för att skeda med mig inatt. det lutar åt att grabbarna grus vill styra upp ikväll igen, men ikväll så blir det nog att titta på alkoholen istället gör att dricka den.


det har hänt mycket sen sist

nu har jag inte bloggat på ett tag, har liksom ingen motivation såhär på sommarlovet. både jobb och lediga dagar är det fullt upp och då blir inte bloggen prio ett. har hunnit färga håret och klippt mig, haft ett eget pip med mina bästa frövivänner ute i skogen, jobbat, hängt i örebro. det är full rulle helt enkelt! nu ska jag snart dra mig iväg till jobbet för ett oskönt 7timmars pass, sen ska jag hem och fixa mig för ikväll är det ivy+frimis som gäller. kan bli riktigt kul kan jag tänka mig! vi får väl se när jag kikar in nästa gång. kanskke redan i eftermiddag, kanske inte. pusshemma bäst?

det är fan tveksamt. trots att det finns hundra fördelar med att bo hemma som att jag får umgås med min mamma, jag får lagad mat, jag får städat osv. men jag kan inte förneka att tiden i hampus lägenhet med ida är nog bland det bästa jag varit med om på länge.

nu sitter jag här med färg i håret och är nyklippt och allt, känns förjävla skönt. sen ska jag övningsköra till askersund med mamma. min goa mamma! men jag kommer att sakna att skeda med ida inatt. puss

bjuder på en ofräsh brud


serveringslook


bröllopstime!

gårdagen var galen! kunde vi ha haft en bättre kväll? tveksamt. men det tar emot att hoppa i kläder och smink idag för att åka till fellingsbro och servera mat på lindas bröllop till klockan 8 ikväll. men man ställer väl upp!

jag spottar aldrig ut min snus innan jag suger kuk

lilla lovis - jag spottar aldrig ut. den gör min och idas kvällar här på balkongen! nu ska vi snart hoppa ut på bryggan, vi trotsar molnen. sen kilar jga iväg till jobbet sen vidare på tjejkväll hos chefen och sen vidare till ivy med mina flickor. underbart
nyvaken tjej


RSS 2.0