nu kära bloggläsare, åker jag på äventyr!

kilar iväg till kilsbergen och bor där inatt med media 2orna. this can be fun

mår väl sisådär men jag lever!

missade matchen idag pga. feber och pollenäckel! men jag grillade med lite vänner i garphyttan istället och hade det mysigt i kvällssolen. nu ska jag börja packa för imorgon blir det läger med alla media 2or. kan bli spännande! så nu ska det packas sen är det dags att dra sig ner i sängen. puss

att jag ler på kort det är fan en sensation, but there u got it!

jag glömmer aldrig bort var du bor

har varit en rolig/konstig/spännande/sorglig helg. men fan, då får nästa helg bli bättre! igår var jag på yeah men sen kände jag att det var dags att åka hem. nu ska jag ta nya tag. det är ny vecka och snart ny månad, forget the past!
ha en bra dag, 'cause i will :] puss gullisar


.


dagens look


bad update

i fredags var jag men hanna på yeah, sen drog jag hanna och anchi vidare till frimis! skitkväll
frimis var verkligen ett skittråkigt ställe att vara på. sen igår så skulle jag, ida, ronja och micha ha åkt in på yeah. så jag åkte in till örebro för att hämta min plånbok så skulle dom komma in sen tänkte jag haha. men då fick jag sms om att dom inte skulle på yeah så där stog jag med en död mobil och helt övergiven. så jag drog mig till yeah, som tur var träffade jag angelica, ugglan, john och lite andra kända ansikten där. så vi drog iväg till ivy bar där vi hängde resten av kvällen. bra kväll!

detta är mitt maj


jag hängde på ivy med anchi och jocke, mysiga dagar och kvällar ute i solen med en (eller kanske några fler) kall


jag solade med sophia på hennes tak


jag har suttit i stadsparken med sophia och ugglan och gjort ett tappert försök till att plugga


jag har varit på tjejkväll med mina galna vänner


jag har suttit i studion med sophia, alldeles för lite dock, men ändå


jag har på något vänster fått för mig att fota mig själv när jag kissar innan match, det kan ju vara...kul?


jag har varit först inne på strömpis


sedan jobbade jag dagen efter, mindre roligt!


sen gjorde vi marsipansnoppar på jobbet, inte så pjåkigt jobb jag har


sedan råkade jag bli sådär otroligt fjortis som jag kan råka bli på kort ibland


sen söp vi ner min chef (och oss själva) på en sjukt rolig möhippa


samma kväll lyckades vi se svampen ungefär såhär..


sen har jag varit hos sophia och blivit bjuden på lite smått och gott


sen åkte två lite för fulla tjejer iväg till norrköping för att kolla när ösk vann med 2-0

vilken bra dag det blev trots allt

min pms är så gott som över och alexander gjorde min kväll! gick över till honom (eller körde faktiskt dit i bilen) sen satt vi och pratade länge om livet och hur saker och ting ska lösa sig i framtiden. underbara vän ♥ nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon blir det en riktigt lång dag. ska iväg till norrköping med alla fina öskare och kika på fotboll. och självklart åker jag med angelica i "partybussen" så det kommer nog att bli en riktigt rolig kväll! godnatt, puss

nu ska jag röra på mig!

dags att sätta sig i bilen och köra lite, sen ska jag springa hem till alexander för att hämta lite gott och ha en pratstund med min käre vän. sen är det dags att springa hem för en lång natts sömn.


pms ♥

gud vad livet leker när man är tjej och ska till norrköping som är så himla roligt och så vill man ju vara så himla glad hela tiden också och så älskar man att jorde ninte gick under!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eller?

nu myser jag ner mig i kudden

efter lite bbmys med ida, nyborstade gaddar och lite plugg så satsar jag stegen mot sängen för att sova en lång natt. imorgon har jag sovmorgon och den ska jag ta vara på, underbara tisdagar! börjar sent och slutar tidigt, helt okej om du frågar mig.


vimmelbild från i lördags


vilken färg tycker du att jag ska ha nu till sommaren?

bild 1, bild 2 eller bild 3?

helt slut

spelade nyss match mot hallsberg där det blev 1-1, jämt och bra. nu ska jag hoppa upp på bettan och ta mig ner och köpa lite cigg sen ska jag (njuta) av plugg på alltanen hela kvällen. man kunde ju ha haft det bättre om jag får säga det själv! men klaga är för mesar. puss

soldags

nu ska jag ta mig ut i solen i någån timme innan jag drar mig iväg och kollar på frövi-grönbo. derbydags!


eh ja....

mitt huvud är dött. verkligen dött! igår blev det 15 timmars supande oavbrutet med bara frukost i magen, ni kan ju tänka er själva hur det gick..

klockan 11.00: vi åker till brudspecialisten där linda (min chef som ska gifta sig) tror att hon ska få prova sin brudklänning. men egentligen så ska hon få på sig den fulaste brudklänningen någonsin och bli stupfull! hon kommer in och vi hoppar fram, sen shottar vi lite och skålar för linda.

klockan 12.00: vi drar oss iväg mot stadsparken och sätter oss på en filt med champagne och jordgubbar. vi har mysigt och pratar.

klockan 14.00: linda ska nu gå runt på stan och sälja marsipansnoppar och tuttar som jag och veronica har tillverkat! för 10 kronor styck fick hon äran att sälja dom.

klockan 16.00: linda har sålt 31 snoppar och alltså fått ihop 310 kronor och nu begav vi oss till norra bro där 5kamp stog på schemat. kasta ner varandra från stolpar på en hoppborg, säckhoppning, bågskytte, knuten och sumobrottning. det var galet kul!

klockan 17.30: ugglan hämtar oss och kör in oss till stan hem till tess. tess och jessica är där och nu är partyt i full gång. hoppar in i duschen och fixar oss! nu kör vi lite ölspel eftersom att jag, linda och veronica inte alls har druckit hela dagen..

klockan 23.00: vi kilar iväg från tess för att dra till strömpis och röja gärnet, vi shottar vi dansar och vi skrattar!

klockan 03.30: linda står och spyr vid svampen, sen ligger jag, veronica och linda på backen och skrattar. livet är bra ändå!

bilder på detta kommer sen
en bra kväll med underbara människor, tack ♥

sjuikt bra kväll!

det varty en möhippa ikväll! klockan 11.00 började supandet och höll på tills nui. nu måse jag sova. godnbatt

bra skit!

haft en bra fredagskväll! kvällen började hos michelle och sen drog vi hit. helt plötsligt stog 3 bilar parkerade på uppfarten och fredagen var i full gång. bra folk, bra musik och mycket skratt. nu ska jag krypa ner i min sköna säng för imorgon blir det tidig uppgång. vad jag ska göra kan jag tyvärr inte säga här på bloggen så det får vara hemligstämplat tills imorgon natt. hoppas att ni har haft en bra fredag, och går jorden under imorgon så hoppas jag att ni mår bra och har levt ett bra liv! puss

slut på fredagen och än engång, frövi levererar.

dagens

idag har varit en superskön fredag! åkte till jb och umgicks med min vän och hennes sjuka klass efter skolan sen drog vi in till örebro. sen körde ida hem från kvinnersta, vilken kung. nu ska jag och min mamma försöka bli lika kungliga på vägen sen bär det iväg till hedvägen för lite fredagsmys. puss


förlåt för dålig uppdatering!

igår blev det en livad onsdag. åkte iväg till örebro först eftersom att jag var ledig och var med sophia en stund. sen åkte jag hem och jobbad för att sedan åka tillbaka till örebro för att hänga på ivybar och strömpis. mitt sällskap för kvällen var först anchi, adde och ugglan. sen blev vi fler när vi skulle till strömpis för då kom johannes, alex och kevin. det blev röj i några timmar sen drog vi oss hemåt nästan allihopa. kul onsdag! däremot inte lika roligt att kliva upp klockan 7 för att dra sig hem och jobba igen.


öppet hus

det har ramlat in och ut vänner här ikväll för att vara sociala med mig. nu är klockan 4 och det känns som att det är dags att slå ikull mig om jag ska komma upp till klockan 10. imorgon siktar jag på joggingtur i karslund med sophia sen på kvällskvisten så blir det förhoppningsvis strömpan! i like it, and i like it a lot. idag har varit en riktigt bra dag såhär på kvällen.

jag vet, nånting som du inte vet, du är kär i mig.


mina avslutningsklänningar

nu har jag hittat mina favoriter
rösta på vilket nummer du tycker skulle vara finast på en skolavslutning

1


2


3


4


5

dagen i sig

åh gud vilken hemsk dag.. kom till skolan och fick reda på att jorden ska gå under på lördag (ja, jag tror på sånt där) och nu har jag megaångest över allt jag ska hinna med innan lördag. sen glömde jag min telefon hemma så jag kunde inte smsa eller lyssna på musik hela dagen för att lugna mig heller. sen kom ljudprovet och min grupp rockade, men min lärare tyckte inte riktigt likadant. sen åkte jag hem och nu sitter jag här och är hungrig.. blä. och vädret suger också, finns nog inget mer att klaga på nu.

jag idag. jag ser ungefär lika bitter ut på bilden som jag är.
nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, ciao.

badtime!

hoppar ner i badkaret med en tallrik kyckling och klagar lite på livet till oskar linnros. sovmorgon imorgon, det enda positiva just nu! jag hatar dig, och dig, och dig och dig osv osv osv.
hej sveriges sämsta förlorare ♥

matchdax!

matchhåret check nu kommer inget hår ivägen för vinst iallafall! nej nu far jag iväg, wish us luck


käften full

idag är jag både glad och sur och besviken. jag trodde att du förstod att man inte gör såhär
nu sitter jag och fyller på magen med mammas mackor, bättre kan det inte bli. jag har dock åskhuvudvärk och om en timme är det matchsamling. hmm, får hoppas på vinst och noll åska!


tog mig lite sovmorgon

(det är ju trots allt måndag!) nu ska jag äta en rejäl frukost sen dra mig iväg till tåget som tutar vidare mot skolan. det här kan bli en riktigt bra vecka. och förresten, grattis till vm-guldet finland! ha en bra dag kära läsare, CIAO

dagens får bli en stor mysig stickad tröja med ett par leggins, enkelt men skönt

veronica maggio

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt


lökigt!

var ute på en 5 kilometersrunda sen när jag kom hem hade mamma bakat färska tekakor. mums
nu ska jag hoppa i shortsen och ibrahimovictröjan sen är jag redo för fotbollsträning. sen blir det bilkörning med mor!


godmorgon bloggfan!

ushc vad jag är less på att blogga just nu.. det är så tråkigt och jag vet inte vad ni läsare vill ha av mig. ni får gärna kommentera om ni vill ha nått på bloggen :]

nattinlägg

nu får det vara nog med alkohol på ett tag! helle bjöd på tjejkväll och vin ikväll och efter ett x antal glas så blev det för mycket. kör på mys på alltanen med lite cigg och prat med min mammi nu. UNDERBART! ♥

grattis i efterskott moa!

igår var det en sjuuuukt bra fredag! åkte in till örebro med hanna för att fira vår nyblivna 18-åring moa. blev vin och god mat med trevligt sällskap sen vidare till strömpis. där dansade vi loss hela kvällen innan jag och hanna satte oss på bussen till frövi. sen åkte vi hem till niklas och åt sen hem till mig för att krypa ner i sängen vid halv 5.

vaknade ovanligt pigga och glada, pratade om den lyckade kvällen och nu ska jag hoppa in i duschen sen dra vidare till örebro tror jag. puss
taggad 18-åring


some photos of me today



(klicka på bilderna för att förstora dom)

bloggen är inte prio 1

mycket har hänt den här veckan (ni ska få bilder) och därför ahar jag inte haft tid att blogga.
idag ska jag:
- ta ID-kort i linde
- träffa hanna
- förfesta
- fira moa
- strömpis/frimis


jag ska aldrig mer vara full på en vardag

eller överhuvudtaget kanske. idag tycker jag synd om mig själv (som alla andra bakisdagar) och så sitter jag här i skolan.. känns förjävligt. kul med lite regn på det också. nej, nu ska jag och min fylleångest jobba vidare.

fotografering, shopping och ivy bar

nu har jag slutat för dagen. nu ska jag kila iväg till en fotografering för etc som ska fota mig för deras krönika. sen blir det lite shopping med angelica, sen iväg till ivy bar för lite öl på uteserveringen. underbart väder. det kan ju inte bli bättre.


jag tror jag har mitt eget schema

försov mig idag igen?! alltså jag förstår itne hur jag lyckas. nu ska jag iallafall dra mig iväg till tåget som tar mig till skolan. trött och inte så vidare värst söt, men lycklig för det.


herrmatch!

drog mig iväg och kikade på herrmatch. inte mycket spänning alls faktiskt och 2-2 blev det! nu ska jag och mina myggbett hoppa ner i badet sen ner i sängen. livet är ganska bra just nu, det får gärna fortsätta såhär


pollen kan dö

idag åkte jag in till örebro för att sola med sophia på hennes tak, varmt och svettigt! såg inte så mycket resultat men någon förbättring får man ju hoppas på att det har blivit. sen hämtade jag min lön och nu sitter jag "rik" och nöjd ute på alltanen med cigaretter och loka. livet är som det ska just nu helt enkelt!


jag föll för dig likt löven på hösten


happy kid!

åh vad livet är underbart ibland! idag är livet underbart som bara den. skolan gick suveränt, provet gick ganska bra tror jag och nu ringde min chef och sa att lönen är kirrad och klar. nu ska jag lägga mig i skuggan med en fet loka citron, en se&hör tidning (nej jag gillar inte skvaller egentligen) och bara vänta in kvällens seriematch. LIFE RULES!


dagens outfit/facelook


helgen steg till toppen!

fredagen slutade ju sådär men jag och anchi löste allt och körde på ivybar igår. det var sjukt roligt! bilder därifrån kommer sen. nu ska jag städa iordning lite här hemma, sen kila iväg på damernas match. puss

förlorarkväll!

först drog vi iväg på öskmatchen som inte alls gick bra. sen gick vi fulla och glada iväg till balls&strömpis, där det inte heller gick så bra.. för mycket av den alkoholhaltiga drycken och bråk med anchi. men nu ska jag dit och lösa det iallafall. det blir nog bra hoppas jag!

godmorgon?

nu försov jag mig igen?! men inte så lite den här gången heller. esch! desto mer hinner jag tagga till inför kvällen. klockan 2 går tåget mot örebro och angelica. där ska vi fixa oss sen dra vidare till virus på uppladdning, sen vidare mot behrn för lite ösk-kalmar. sen drar vi oss mot bells för lite förkrök sen är det strömpis! låter som en sjukt bra fredag om du frågar mig.


nytt i garderoben!

hittar inte min kamera.. men fick iallafall med mig en kavaj hem från stan idag. den kanske får äran att invigas imorgon. vem vet :] nu ska jag ploppa ner i ett varmt och skönt bad sen ska jag sova som en stock och tagga till inför morgondagen. underbart!

motion med grabbarna grus!

drog mig iväg på en promenad med kalle, bandh och basti. lång blev den inte och inte riktigt en promenad heller. vi fastnade på kyrkbänken där vi satt och pratade i nån timme. sen tog jag min trasiga bettan hem och nu sitter jag här igen.. borde verkligen plugga men det är ju inte alltför roligt om man säger så. men måste man så måste man!


dagens i-landsproblem

imorgon är det krogen igen och jag har verkligen ingen aning om vad som ska bäras på kroppen. klänning, jeans, kjol.. denna karamell tåls att suga på!

pluggmys

nu har jag slagit mig ner hemma i soffan med plugg upp till halsen men det känns ändå helt okej med tända ljus, honungsmelon och mysoutfiten på!


bad morning

vaknade på ett bra humör kände lite att nu struntar jag i all skit som händer. sen när jag kommer till skolan så visar det sig att min underdunderbara textlärare inte ska ha mig i 3an om jag väljer text, vilket jag ska, eller borde, eller ville iallafall. nu vet jag inte vad jag vill.. tack virginska! verkligen tack.

vilken sjuk dag!

dagen började med att hanna kommer som ett lik till skolan, sjuk som tusan den stackarn. sen fortsätter dagen med att öskpraktikanterna får tårta men inte jag. sen åker jag och elin iväg till svampen där ungjäveln röker, vad ska det bli med dagens ungdomar? sen åker jag tillbaka till skolan där jag och anchi bestämmer oss för att dra ut på stan. därefter virrar vi runt på en icaaffär i 1 och en halv timme haha. sen går vi till rese där jag träffar emin som jag inte har träffat på hundratals år, sen kommer jag hem och möter upp ida som är ett vrak för hennes smink är borta. ja vad ska man säga. spännande dag!


dagens outfit/facelook


första seriematchen och jag är fullkomligt död!

matchen resulterade med förlust men mot ett bra lag så det känns inte alltför bittert. nu ska jag hoppa ner i ett skönt bad sen ska jag sova en lång natt. imorgon är det skoldags och jag längtar så mycket till fredag att det känns värt att gå till skolan för då går tiden fortare haha. godnatt ♥

lite sådär lagom sliten tjej

morgonfotografering

jag kom inte iväg till skolan idag. jag vaknade i tid, kollade ut och såg att det snöade och la mig igen. nu har jag haft lite kul med kameran så jag bjuder på några bilder. de flesta blev bara oseriösa och fula men lev med det!
bjuder på de här sålänge, nu ska jag kila iväg till ida som bjuder på mat!




the world's greatest ♥

aldrig utan dig





badkaret

nu har mamma åkt. jag har huset för mig själv och det betyder en cigg på alltanen och hoppa ner i badkaret. nu lät det som om jag var värsta smygrökaren men lugna er därute, min mamma vet. nej, det är bara en sånn himla frihetskänsla. det känns som om det är mitt hus och jag bor själv. jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. I LOVE IT!

3 bra låtar som botar min pms!

klicka på bilderna för att lyssna på låtarna






på med pluggarhuvudet


läxor

har läxor i massor så nu blir det till att sätta igång och jobba.  nu jäklarns ska här kämpas!

dagens

kilar iväg till tågstationen på trasiga bettan! ha en bra dag


lägger godnattpussen

puh! tränade sen åkte jag och jenny direkt till örebro för att äta på donken och sen tillbaka haha. nu är jag nybadad och fräsh och taggad inför en ny skolvecka. godnatt ♥

föresten så har jag en ny blogg, dock hemlig, men då vet ni att om det är väldigt lite uppdatering här så har jag nog fullt upp med den andra.


nu ska jag vara hurtig!

drar iväg på en löprunda på 3 km innan fotbollsträningen! rätt hurtigt om du frågar mig (och för att vara mig)

GÅRDAGENS SMINK OCH EN AP-PYJAMAS

jag vaknade för ungefär en timme sen.. sjukt skönt att få sova länge! nu är helgen över och imorgon är det dags för det vardagliga livet igen. det ska bli skönt. nu ska jag snart ta mig en promenad runt lia, men först ska jag vänta in ida för att få veta hur hennes gårdag såg ut.


It seems to me that we've got each other wrong

or am I wrong?

en av de konstigaste kvällarna i mitt liv

kom nyss hem från min valborg! blev en kväll hos lisa fullproppat med frövifolk på alla håll och kanter. lite för full och lite för olycklig skulle jag dra mig ner på cykeln till picasso för att ta mig en öl i min ensamhet, jag lämnade alltså festen. på min lilla cykeltur får jag för mig att jag är en så bra cyklist så jag kan cykla utan händer på rullgrus (LÄS RULLGRUS!!!!) där ligger jag 2 sekunder senare på marken och skrattar åt mig själv och hoppar upp på min nu trasiga cykel. jag kommer till picasso och möter lite vänner och snackar lite skit men bestämmer mig för att dra mig hemåt och sova. på vägen hem möter jag några som ska på efterfest och jag var ju självklart på. problemet var att efterfesten bestog av en b-rulle och 96or.. jag vände i dörren! nu är jag iallafall hemma och min valborg har mest varit konstig. puss och godnatt ♥

RSS 2.0