vad skulle jag vara utan min bästa vän?

har skrattat så jag har ont i magen idag, allt tack vare ida.
världens bästa människa, tack för att du finns.


från örebro till studentfest

åkte in till örebro efter skolan för att hänga lite med anchi. kom hem halv 11 och fick (efter att ha sett galet fulla utklädda ungdomar på liquid från lidesberg) den galna idén att dra mig till samma ställe som dom, studentfesten i lindesberg. det var helt okej! ganska lite folk, men fan vad vi röjde. nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon inväntar en dag i halsberg. puss


school

sitter i skolan och pluggar, ska snart ha svenska C och ska skriva ett argumenterande tal som jag ska hålla på måndag inför ca. 35 personer. jag är faktiskt inte nervös det ska mer bli spännande! nu jobbar jag lite med surrealismen och det är intressant. nu är skoljonna igång igen och det känns så underbart skönt. puss


sleepy

kom hem från skolan vid 5, somnade 6 och sov fram tills nu och nu ska jag duscha&äta sen gå och lägga mig igen. jag skulle nog lätt kunna bli en storbloggare med mitt otroligt intressanta liv, men jag låter helst bli.

puss lovers & haters

bio

blev att åka iväg på biomys med ida istället för att sitta hos hampus, funkar lika bra det! crazy stupid love vart det, och oj så värd den var att se. det stora plust i filmen var mannen nedanför, jag vet ju vem jag drömmer om inatt om jag säger så.


videobloggning!

tänkte sätta igång med mina videoklipp här igen, det blir lite roligare med lite variation. men då är frågan, vill ni ha videoklipp? och isåfall, ge mig tips på vad ni vill att jag ska prata om? :] allt mellan himmel och jord. kom igen nu!

såna här dagar är jag glad att jag har ida

imorse när jag vaknade så kunde jag väl ha måt bättre.. kvällen igår var ganska kul. drog till ivy ensam men hittade lite kompisar. gick med carl och johan till frimis där vi så småningom hittade mange makerz. sen var det nattbussen hem, sen av och in. kontouttaget imorse var inte lika roligt.. 800 kronor. aldrig mer bankkort på krogen. bodde på toaletten när jag kom hem. därav gillar jag rubriken nu. för idag har ida bokat mig så  vi ska kika film och äta godis. då glömmer man bort allt det dåliga. underbart!

de e fest nu, hos mange mange mange

kiolar iväg på en totalt oplanerad kväll för att få se mange makerz på frimis! först ska jag sitta och trycka på ivy själv, har jag något liv är frågan? svar nej.


syrianska - ösk

igår drog jag, ancgelica, zara och resterande kubaner iväg till södertälje. fulla och glada! sjukt dålig insatts av ösk men sjukt roligt folk som höjde stämningen både dit och hem. sen drog vi till ivy för att seda nfölja med jägarna till strömpis. mycket äventyr på få timmar. helt klart en resa jag vill göra om!

nu är det läggdags inför skolan imorgon. puss

bild på mig & angelica från matchen


man är väl youtubekändis


happy birthday (i efterskott)

GRATTIS TILL SOPHIA!! som nu är 18 år. shake that big niggah booty.
sitter i skolan och vet inte vad vi har för lektion så jag får vänta tills den är slut..
har inte så mycket att säga mer än att jag är trött på att vara sjuk hela tiden. vill bli frisk nu.

det är kul att ni läsare har hittat tillbaka, precis som jag

gud vad jag har misskötit skolan nu senaste veckan, får bli dags för skärpning. försov mig till 11 idag så åkte till linde och nu ligger jag i min systers soffa och latar mig medans hon är på jobbet. slappt. imorgon är det dags för ösk bortamatch i södertälje, får väl hoppas på en vinst. sen har jag nog gjort något dumt.. jag har avbokat min italienresa som skulle bli av nu på torsdag och bokat om den för att mange makerz kommer till frimis på fredag, haha. jadu..

nej, nu ska jag gotta ner mig i min systers skafferi och sätta på remember me. ciao

en bild på min kära syster, love u.


helgen

helgen var grym! fredag, biomys. lördagen började på ivy med monarken som gjorde min kväll, sen drog vi vidare till frimis där honki gjorde min kväll. grymmaste nånsin. sen igår fick vi in en fin vinst mot rynninge. och idag sitter jag här i skolan helt i onödan, eller ja... jag orkade inte hehe. puss

i'm so happy, i'm so glad


bloggdags!

nu ska jag (jag lovar ingenting!!!) försöka att ta tag i bloggningen igen.
det har varit en skön fredag och lördag hitills. igår var jag och ida på jägarna två, som jag rekommenderar starkt. sen åt vi på max. imorse aknade jag av ett samtal av ida som sa att det var dags att gymma, och gymma gjorde vi med hampus och jocke och träningsvärken jag har nu är inte att leka medd alltså, aotch. nu ska jag göra mig iordning för att åka in och öla lite i örebronx. ha en trevlig lördag! puss ♥


du är värd att slåss för

however this end's i just want you to know that i will allways love you.



RSS 2.0