.

you say now you loved me all along

nu är min debut gjord

igår var jag på strömpis och känslan av att vara 18 och komma in är obeskrivlig! jag och hanna drog på förfest hos jenny innan vi drog in och satte oss på bells. när vi kände att vi var lite sådär lagom runda under fötterna så drog vi oss till strömpis där livet lekte. bakfyllan och träningsvärken efter allt dansande imorse var inte lika roligt men det är smällar man får ta! tack alla söta för kvällen igår, den var sjukt bra. nu ska jag hoppa i duschen och sen är det dags att knäppa första för idag. valborg med mina underbara frövimänniskor ska firas! 

gårdagens look

alla älskar fredag!

idag blir det nog inte så mycket bloggande. nu ska jag iväg till skolan och får lyxskjuts av min pappa! sen åker jag och hanna hem och fixar oss inför förfest sen är det krogendebut. wish me fucking luck! :]

dagens



.


dyker ner i sängen

idag har jag farit runt lite överallt. först till skolan, sen till somarro för att ha det skönt i solen med trevligt sällskap, sen till linde för att träffa min padre och nu sitter jag här i min säng. fick även min lapp från nelly idag, min klänning är hääär! ska hämta den imorgon innan skolan. puss på livet just nu, godnatt ♥


detta var mer än välkommet att följa med mig hem

dagens shopping

bild 1: långklänning från monki 200 :-
bild 2: magtröja från indiska 89 :-
bild 3: foundation från H&M 159 :-
bild 4: halsband från indiska 199 :-
bild 5: ring från indiska: 99 :-
bild 6: ring från kappahl 69 :-
bild 7: ring från gina tricot 99 :-







onsdagsshopping!

idag kände jag för att shoppa så jag drog med mig sophia upp på stan och hittade lite smått och gott. (lägger upp bilder innan kvällens slut). nu kom jag precis hem från fotbollsträning och kikade andra halvlek av herrarnas match, gick ju inte så värstans bra så att säga, förlust. nu fota kläderna sen hopp ner i badet!

förlåt för dålig bloggning!

skitdåligt med bloggande idag, jag vet. men jag kan j uskylla på att jag har fyllt 18 och har haft bättre saker för mig. som att vara i skolan och med ida & pappa. nu ska jag avsluta den här underbara dagen med att ploppa ner i badkaret och ta hand om min stackars rygg. puss

just det, klickade hem en klänning nyss också
skriv gärna vad ni tycker om den!


WOHO!

lars vaulars "rett op og ned" trodde jag inte kunde bli bättre, ack så fel jag hade.


lite ösk och lite mysträff med angelica

åkte iväg och kikade på ösk med angelica. 1-1 blev slutresultatet men vi gick därifrån med ett leénde på läpparna för det. fint väder, och jag har haft ett underbart lov och imorgon fyller jag 18. scary shit! nu ska jag hoppa ner i badkaret med en skön jävla oskarlåt i lurarna och skriva lite.


mobiltömning


fan vilken gangsterbrud... haha vad leker jag?

sen kom solen och hälsade på, det var mer än välkommet!

sen har det lyckats bli en hel del festande

sen kom en psykologilektion när jag och emelie visade vårat rätta jag

sen kom tiden då jag och ida kanske borde fundera på att växa upp, oh wait det var förra veckan..

sen hade vi två födelsedagsbarn i april, alexander and me. och då bjussade jag på ett gulligt rosa paket

sen fotade jag mig själv på jobbet när jag var osminkad. otippat att jag lägger "en" egopic.

middags-outfit

kilar iväg med hela familjen nu. är lite nervös, men det ska nog gå bra. this is my look for today :]

dagens outfit för tillfället

håller på att svettas till döds (och nej jag klagar inte som alla andra svenskar gör!!!) suttit och solat hela morgonen, livets. vid 4 kommer pappa och då ska jag iväg på syskonmiddag, känns lite kult sådär på en söndag. måste bestämma lite kläder till det också, ååh jag vill ha en ny garderob och det nu!


i can't stop thinking about you


underbara ni!

tack alla flickor som gjorde min kväll igår. vi firade min födelsedag på alltanen och jag fick middagar, first drink for free, pengar och en vattenpipa. allt var bara så bra! sen drog vi vidare och moa, sophia och hanna åkte hem tyvärr, så jag gick där själv eftersom att alla hade gått i förväg haha. men sen kände jag att det hade blivit lite mycket under kvällens gång så jag knallade på hemåt. superbra kväll med andra ord!

bilder snodda från merde.webblogg.se







full rulle

det är kalasfixartime hemma hos mig och alla har damp. mest jag och min bror, vi har hunnit bråka minst 10 gånger idag, galet! men jag tycker om honom fast han är en besserwisserslyna ♥ solat har jag gjort hela förmiddagen och magen blev negro men resten är kräftfärg, vackert. nu ska jag välja outfit för kvällen då 11 av mina bästa kommer och firar mig. det här kan inte bli annat än superbra!


tpl

hahaha. sjukt värdelös kväll! satt på picasso med kimberly i 2 timmar (där man måste vara 18 för att få dricka) och tittade på när hon söp ner sig haha. sen drog vi vidare till sjökan där det var fest. dock suger det tat vara nykter när fjortisar och 95or dyker upp så jag slängde mig på cykeln och trampade mig hemåt. nu ska jag somna ljuvt i min säng och ladda upp för morgondagen då det blir kalas för lilla mig.


frövi!

nu när hela rama släkten är här så passar jag på att kila iväg. jag kilar över till brudarna som har suparkalas, underbart. we will shake some hips tonight in frövitown!


somnade bakfull vaknade nykter

haha konstig kväll igår! jag var med angelica och hennes vän sofi. blev lite förfest och lite fest och lite efterfest och allting var bara knäppt. jag var inte full och ändå blev jag bakfull innana jag skulle somna? en dunkande huvudvärk smög sig på när jag skulle skeda med anchi som låg och gormade på medans jag försökte sova haha. jadu, allting kan hända! nu har min bror och pappa anlänt till frövitzio och livet är bra, riktigt superbra. nu ska jag umgås med småtöserna sen ska jag, pappa och janne kolla på så ska det låta. pensionärspoäng till mig.

ciao

it's a hard work

kom till jobbet osminkad imorse och då ville min chef testa sitt nya airbrush-smink på mig. det är smink hon har beställt hem ifrån hollywood som stjärnorna på tv använder för att det ska sitta så bra som möjligt. det är alltså foundation, ögonskugga och mascara som du sprutar på. vill du kika hur det går til så kan du klicka dig in på hjärtat här . slutar klockan halv 5 och då bär det av till angelica för lite grillmys med hennes småländska (tror jag?) kompis. alltid roligt att lära känna nya människor! nu ska jag ut och röka sen måla på ny färg på mina gelenaglar. nej, mitt jobb är inte så jobbigt faktiskt. men gud vad jag älskar det.

här är resultatet av sminkningen och jag funderar själv på att beställa hem detta. det är ganska dyrt, och går på cirka 5000 kronor, men det är det absolut värt!


åker iväg och kikar el classico

även om det inte finns några bra spelare i spanska ligan (längre!!!) så åker jag och min räserbetta hem till karlsson för att kika på när real madrid får stryk. nyduschad och fräsh efter en tränings/jobb-dag. underbart vad fräsh man känner sig!


nu är jag fit for fight!

nu jävlar ska här brännas kalorier. ut i friska luften för en löptur sen kommer jenny och hämtar mig då kilar vi iväg till rockhammar för att spela innebandy. den här veckan äger!



espressohouse fick ersättas av jobb

var tvungen att jobba idag istället så espressohouse får vänta! ida kom och hälsade på en sväng och vi låg på golvet och busade, jag älskar att vara omogen. ikväll blir det träning och imorgon grillning. lovet kommer att gå superfort :]

dagen i ett svep

idag har jag bara solat, sprungit, tagit det lugnt och slappat med ida. vi kikade nyss på bigbrother sen kilade hon hemåt. nu ska jag hoppa i säng för imorgon blir det troligtvis lite fotande i örebro och en fika på espresso house's uteservering. mysfaktor tusen!

skoförbud

min mamma har nu sagt nej till mig när det gäller att köpa fler skor under april. hur hemskt?! jag måste bara ha dom här


gästbloggare

solen här! jonna har inte tid att blogga just nu för hon njuter av mig. CIAO


bikinitime!

skulle ha vaknat tidigt för att åka iväg till gymmet egentligen, men jag blir så otaggad på att stå inne på ett gym i det här fina vädret så jag solar och tar en springtur senare istället. så det här blir dagens outfit!


värdelös match med superbra sällskap

ikväll var ösk inge bra (säger hon som skiter fullständigt i ösk!) men jag hade anchi och andreas med mig iallafall vilket gjorde min kväll! imorgon ska jag upp tidigt så nu är det sleepytime :]



vilken morgon!

åh vad skönt det var att springa innan frukost! blev inte mer än 4 kilometer men det räckte gott och väl för mitt morgonflås. nu ska jag hoppa i duschen sen blir det en brakfrukost innan fixet inför jobb.



bästa söndagen på länge

den här söndagen har varit en drömsöndag. fin shopping och kvalitetstid med mamma, skön träning och underbar grillning med fina vänner. nu ska jag lägga mig med oskar i lurarna för att somna gott och vakna utvilad. klockan 9 ringer klockan för en löprunda sen iväg till jobbet. ibland leker livet!

nu blir det grillmys!

med mina bästa ♥
osminkad och lite sådär lagom ful ska jag kila iväg, men vem bryr sig.


new











+ 2 leggins och ett par converse. thank u mama


hemma i solen

nu är jag hemkommen. mamma fick äran att punga ut 2 500 åt mig, men jag fick riktigt välbehövliga kläder också. tack mammi ♥ nu ska jag vara snäll och hjälpa henne att kratta därute eftersom att det ändå är så fint. sen ska jag iväg på innebandyträning, ska bli skönt att få röra på sig. sen vidare hemmåt för snabbdusch sen premiärgrillning hemma hos ida med några mysiga prickar. det här är en kanonsöndag! (bilder på kläderna kommer senare eller imorgon)

nu drar jag

nu ska här shoppas! sen är det innebandyträning som gäller, åh vilken underbar söndag. och det är ju lov hela veckan nu också. this is a great day.

outfit + facelook


shoppingtime

haha så söt, fick ett sms av min mamma för 10 minuter sen där det stog "upp och hoppa. har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj, vi ska shoppa!" klart man hoppar upp ur sängen då liksom. så nu ska jag klä på mig något och inte ha något smink för det är hemma hos anchi, det känns hemskt! men bjuder på en dresslook/facelook sen.

ha en bra dag i solen & värmen ♥

sovdags

ska äta lite kvällsmat sen ska jag krypa ner i sängen och titta på rapunzel. imorgon ska jag ta en morgonpowerwalk sen bege mig iväg på träning. blir ett sportigt lov det här, det känner jag på mig!
natti ♥


water




badkaret nästa!

helt slut. sprang 5 kilometer och det känns som en mil kan jag tala om. la mig svettig och äcklig i sängen och somnade där en stund men nu ska jag hoppa ner i badkaret och tvätta mitt margarinliknande hår. tänkte ligga där ett tag och ta mig en funderare på livet. tänk om allt bara kunde vara enkelt istället, vad bra allt skulle vara!

I've ruined it all

Om du kunde höra allt det jag vill säga dig


örebro vs. frövi

igår var det förfest med angelica och hanna i örebro. det var gaaalet! sen kom jag hem till frövi och grattade josefin med alla flickor. och jag måste ju bara säga att frövifester alltid kommer att klå örebronx. här finns mina sötkorvar. fick en mindre söt fylla igår men det är smällar man får ta. får passa på nu medans jag är under 18 strecket. 9 dagar kvar förresten, sjukt!

såhär fin kan man bli efter en kväll. var ju tvungen att göra sälen på grusad asfalt..




är det något fel på mig?

jag, jonna skyttestran har alltid (och då menar jag verkligen alltid) kunnat äta hur mycket som helst och älskat mat. var nyss iväg med min handledare för hon skulle bjuda mig på lunch och jag brister ur mig "jag är inte så hungrig" och nej, jag sa det tyvärr inte för att vara snäll mot min handledare som skulle betala utan jag var faktiskt inte hungrig. ändå hade jag inte ätit frukost.. jag vill ha min aptit tillbaka?! iallafall så beställde jag in en liten smörgås och höll på att spy av mättnad. det här är inte okej, ska mosa i mig mat ikväll, det känner jag att jag måste.

osminkad tösamaja

min krönika

Jag skiljer mig inte med dig mamma

Jag har en pappa i Skellefteå och en mamma i Frövi. Det är en bit, en jävla bit. Men jag har alltid varit fast bestämd om att inte bo i Frövi hela livet. Det ville aldrig min pappa heller. Det kanske är därför vi är så lika han och jag, lika självständiga. Jag längtar framförallt till att bo själv, kanske få chansen att skapa en helt ny bekantskapskrets. Öland ska jag flytta till. Jag vill gå på journalistuniversitet där och utbilda mig till något sånär en proffsig journalist eftersom att min utbildning inte finns här i Örebro. Så har ju människor alltid gjort. Utvandrarna stack till Amerika när det inte fanns nog med jobb i Sverige, så gör jag med när det gäller universitet fast i mitt fall så håller jag mig inom landets gränser.

Mina föräldrar är skilda sedan ett år tillbaka och självklart tog det hårt. Min pappa stack. Upp till Skellefteå med pick och pack. Det är absolut ingenting jag klandrar honom för eftersom att det alltid har varit hans dröm att bo där. När kärleken tog slut, varför skulle han låta bli? Många säger ”men tänk på barnen” men jag mår ju bra om min pappa mår bra. Min mamma tog den hårdare smällen. Gifta i nio år, tillsammans i över 20, och sen är allt som bortblåst.

Därför kanske ni kan tänka er själva. Min idé om att flytta ner till Öland blev ju ingen höjdarsuccé när jag lade fram förslaget vid matbordet. Jag förklarade att jag redan hade pratat med rektorn på universitetet och att han välkomnade mig. Och där sitter jag och maler på om hur roligt och skönt det ska bli att komma ifrån allt, att få prova någonting nytt. Där mittemot sitter min mamma på kökssoffan och ser ut som om hon ska gå i graven. Det är ju ingen nyhet att ungdomar vill plugga på annat håll, det är heller ingen nyhet att folk skiljer sig, fast det är såklart jobbigt ändå. Min mamma vill inte skilja sig två gånger i sitt liv. Det är svårt att förklara för sin mamma att man lovar att hålla kontakten och hälsa på så ofta man kan när hon stirrar ut i tomma intet och troligtvis tänker det värsta. Det värsta är ju oftast det man tänker först tyvärr och jag kan tänka mig hennes tankar som flög genom hennes huvud. Hon kommer att skaffa pojkvän där och glömma bort mig. Hon kommer att hälsa på mig de första månaderna men sen då?

Självklart stöttar min mamma mig och min idé om att bli journalist, det har hon alltid gjort. Men det är klart att det tar hårt att bli lämnad själv. Men jag kan ju lugna min kära mamma med att jag kommer inte att skriva på några skilsmässopapper, det kommer jag aldrig att göra.
Min mamma och jag ses ungefär 15 timmar om dygnet, då är sömn inräknat. Och dom 15 timmarna skulle jag inte ha velat ersätta med någonting annat i hela världen. Men vid någon punkt i livet så går vi alla vidare. Kärlek tar slut och man måste gå vidare, skolan tar slut och man måste gå vidare. Hur tungt det än är så kommer alla någon gång till dessa stadier i livet. Men jag ska se till att ringa min mamma varje kväll precis som jag gör med min pappa nu. Kan min pappa och jag hålla kontakten på 90 mils avstånd då tvekar jag inte en sekund på att jag klarar av det med mamma också.

6 konstiga hej jag har stött på i mitt liv

för er som inte förstår så kommer en förklaring här:
det tjocka är vad dom har sagt, och det tunna är min definition av hur jag tycker att det låter

tjo leeen
- "hej jag är asylsökande"
yo wassup
- "hej jag är p diddy, och samtidigt som jag säger den här onödigt töntiga hejrepliken så trycker jag på så att det låter som om jag lägger historiens största kabel"
tjenare smulan
- "hej jag är golfare och sa precis det bögigaste jag kunde komma på"
hey bruden, läget då?
- "hej jag försöker att spela cool så att hon inte märker att jag är en 96a"
tjenare kexet, står du här och smular?
- "hej, jag drar den äldsta raggningsrepliken i världen och är faktiskt seriös med den"
tja, du var i min smak
- "hej, jag har precis idiotförklarat mig själv genom att i princip kunna jämföra dig med en favoriträtt"

säg bara hej, det funkar

godnatt

nu ska jag sova en lång natt så att jag gör en bra sista dag på praktiken! kommer att sakna dom :[
godnatt sockertoppar

this time you wont breake me, 'cause this time i wont let you


göran, ove & anders

nu sitter dom tre i min säng och väntar på att få bli uppdruckna imorgon! längtar som bara den
därför ska jag skrubba hela kroppen nu, göra hårinpackning, raka benen och bara ta hand om mig själv, för imorgon är det party. sen ska jag vidare till min kära vän josefin som fyller 18 hela år och fira henne. puss


dagens face


please don't stop the music

en av världens finaste låtar


SHOPPINGBRISST

imorgon måste jag shoppa, jag bara känner det. usch, det bara kliar i fingrarna på mig. och jag och anchi har bestämt en shoppingdag nu också. har inga kläder tat ha på mig, får tokpanik. och inga skor heller. det bara känns förjävligt att vara en fattig student. men man vill ju inte gå naken!

STRESS

åååh, det finns ingenting jag hatar mer! jag måste stressa som tusan. ska jobba över idag för imorgon ska tidningen vara klar och då har jag en kvart på mig att byta om när jag kommer hem för att kila iväg på innebandy. stress är livets hemskaste, jag svär.


DAGENS OUTFIT

har försovit mig så måste springa nu! men bjuder på dagens


godnatt

en dusch, sen ska jag krypa ner under täcket för att mysa en lång natt med oskar i öronen. den här kvällen slutade bra, riktigt bra. ska vakna glad och pigg imorgon, det låter ju bara underbart! godnatt alla gullesnuttar, sov sött.


you need to take care of yourself before you can care about someone else


uttråkad näspillare

jag har så tråkigt på praktiken idag. men fixade iallafall till angelicas liv idag, dagen goda gärning check

typ såhär kult har jag


I SKOLAN EN LÖRDAG

 

 

 


goodmorning

nu är jag snart redo för att kila iväg till tåget. idag är det exakt 2 veckor till min födelsedag, WOHO! men nu en rejäl frukost sen praktikdags och lunchmys med anchi.

jag idag, outfit + facelook


ÄNNU ETT HÅL

eftersom att jag hade tråkigt såhär på kvällskvisten och satt och tittade igenom lådor som skulle rensas så hittade jag massor av örhängen som jag har letat efter. men eftersom att jag hittade så många snygga så var jag ju tvungen att göra ett hål till. sagt och gjort.


PYSSEL

när jag städade hittade jag ett gammalt fult armband med massor av pärlor på. jag tog bort några få pärlor och satte dom på ett halsband och vips, så hade jag ett enkelt snyggt halsband!


DAGENS

nu är jag äntligen hemma! ska sätta igång med att städa bort det sista jag inte vill ha kvar sen blir det ett varmt bad med oskar i öronen. idag är det 15 dagar kvar tills jag fyller år. det är fan otroligt. snart blir jag "vuxen" enligt lagen.

på bilderna nedan ser ni dagens outfit + facelook

Men lilla gubben, nu har du tagit dig vatten över huvudet


”Dra åt helvete! Skithög! Jävla typ!”.
Det är vad Zlatan ska ha sagt åt linjedomaren.

– Jag pratade med mig själv, jag var arg på mig själv, sa en knäckt Zlatan i natt.

Nedslagen, besviken och lågmäld. Det var Zlatan Ibrahimovic i natt. Nu riskerar han åter tre matchers avstängning.Enligt Sportbladets Milan-kontakter bad ”Ibra” redan i omklädningsrummet alla om förlåtelse för sin utvisning. Alla lagkamrater gav honom direkt sitt stöd.
– Jag ber om ursäkt. Det var inte bra, utvisningen kom i ett svårt ögonblick i matchen när Fiorentina pressade, säger Zlatan.

Sportbladet var med då han i natt valde att möta medierna på en av Milan snabbt anordnad presskonferens – för att ge Zlatan chansen att ge sin version och att undvika spekulationer.
”Va fan culo!”. ”Dra åt helvete!”. Det var i natt samtliga italienska tv-kanaler överens om att ”Ibra” sagt. Om och om igen vevades tv-bilderna där man försökte läsa på läpparna vad Zlatan sade. I fotbollsprogrammet Controcampo hävdades att Zlatan också sa ”Pezzo di merda” (skithög) samt ”bastardo” (ungefär, jävla typ).

Jag ber om ursäkt

”Ibra” ville själv inte i natt säga vad han sagt.
– Jag sa något på italienska och sen något på slaviska. Jag hade missat en boll och var arg på mig själv. Jag sa det till mig själv, jag sade det inte till någon annan. Om någon annan tog åt sig ber jag om ursäkt.

Zlatan protesterade inte när det röda kortet kom.
– Jag såg domaren prata i mikrofonen, jag visste att det inte var lönt. Nästa gång ska jag säga det tyst inom mig själv.

Vill stanna i milan

– Jag vet, jag vet, jag vet, det är inte likt mig att missa så. Kanske hade jag för mycket tid på mig vid första målet. Vad kan jag säga? Jag kan bara fortsätta att försöka göra mål, sa en nedslagen Zlatan om sina missade frilägen.

Han blir nu avstängd minst två matcher på nytt – kanske tre. Senast i morgon kommer beskedet.

– Ni såg i början av matchen att jag var lugn och nöjd, jag var glad åt att spela igen. Det är klart att det känns jobbigt att inte få spela nu, att missa flera matcher igen. Jag lider när jag inte får spela och vi spelar om scudetton, säger Zlatan.

Hans beteende under matchen väcker spekulationer om att han vill bort från Milan. Men på Sportbladets fråga, om det är så svarar Zlatan mycket bestämt:
– Nej, nej, inte alls. Jag är mycket nöjd här, jag vill stanna i Milan.


TUR ATT JAG HAR CAM PÅ JOBBET

haha. jag klarar mig inte utan bilder på bloggen det bara går inte. det är ju dödstråkigt! så nu har jag tagit en "dagens face" så nu kan jag pusta ut och återgå till skrivandet på min biorecension.


GODMORGON!

jag vet att jag har bloggat dåligt men har haft fullt upp hela helgen, och min cam är trasig så blir typ inga bilder heller. men jag ska styra upp det här igen ska ni se! nu är det praktikdags, vilket känns sådär för jag är så otroligt trött. men det är ju sista veckan nu, sen lov, sen 18! puss

Hon tar min hand och säger kom så att du kan höra bättre, hennes röda läppar nuddar nästan mig på öronspetsen. När hon då plötsligt viskar "jag skulle aldrig lura dig men en dag så kommer du faktiskt att bli sjuk av mig"


DISCO

ska på disco på en lördag.. disco ja ni hörde rätt!! sitter i skolan nu och ska snart iväg på 00 till 94 disco för att intervjua lite människor. det känns ju inte alltför roligt måste jag ju påstå. glider runt i en ful lila tröja som det står "örebrocupen" på.. bjuder på bild på det senare. PUSS

EN ÄKTA LÖRDAG SKA BESTÅ AV:

bakfylla. torr strupe när man vaknar. hunger. och soffhäng.

jag har ingenting av det där idag, vilket kan vara skönt också men soffhänget kunde gärna på finfinna sig i mitt hem idag. men det hinns inte med! ska snart in till örebro för att vara på örebrocupen tills inatt. kanoners, eller?

ser lite sliten ut

DRINKIN' WITH MY FRIENDS

ikväll har vi varit hos mig, vi blev ett frövigäng som dansade, drack skojade och tjoade. grymt! imorgon ska jag iväg och kolla på grönbo frövi om jag orkar, annars ska jag ta mig en rejäl sovmorgon innan jag kilar iväg till örebro. puss

ÄNDRADE PLANER

blev inget gymmande idag! istället drog anchi med mig på risbergskas vårkonsert men det gjorde inget för det var stört kul att sitta där med anchi som lackade på vivallbarnen haha, kärlek! sen gick jag och lunchade med hanna sen gjorde jag stan. hittade lite grann, kanske inte så mycket som jag hade hoppats på men lite iallafall. nu ska jag fixa mig och kika vart kvällen för mig ikväll! det är ju trots allt fredag mina vänner :]






IMORGON BLIR DET SHOPPA AV!

morgondagens planer inför min lediga dag:
- ta bussen in till örebro klockan 07.40
- ta mig till gymmet & gymma i 2 timmar
- duscha länge och njuta av livet
- ta mig till kompassen och mysa med hanna & anchi
- ta mig ut på stan och köpa lite smått&gott
- gå iväg på bio för att recensera
- åka hem och springa lite
- åka iväg på bio eller fiesta

STORRENSNING

rensar garderoben! både jenny & ida har varit här med kläder som är mina och hämtat kläder som jag inte vill ha. nu ska det bli rent och snyggt här. gör plats för nya fräscha kläder, ååh vad jag ska shoppa imorgon. inte mycket, men något extra snyggt som jag känner mig värd. nu blir det bigbrother-mys med en kopp te och en tallrik med yoghurt.


ALTANMYS

det blev något fel på filmklippet, men det är klart och jag ska försöka att fixa det imorgon! har varit ute och sprungit sen suttit på altanen och myst. nu håller jag på att städar som bara den. rensar garderoben för att få in nytt osv. det känns verkligen som sommar! WOHO


NU SKA JAG BÖRJA MED FRÅGESTUNDEN

vi får se om det blir färdigt idag, men det får vi hoppas på. håll utkik!


NU KÄNNER JAG MIG SOM EN MÄNNISKA IGEN

har fått avreagera mig på dumma idioter med anchi på luchen idag och jag har fått cigg, kaffe en ny väska och smink i ansiktet. levande! ska hem och springa ute i naturen sen ska jag virka på min bikini :]


TIRED

fan vad trött jag är. ändå somnade jag ganska tidigt igår, eller ja, halv ett men ändå. nu ska jag sätta igång med kalendariet inför nästa vecka sen iväg till kompassen på topplunch. glömde mobilen hemma, katastrof!!!

osminkad trött tjej, tur att jag har med mig necessären!


NU ÄR DET SOVDAGS

först vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner som bryr sig om mig i alla lägen! ♥ sen ska jag säga godnatt för jag börjar bli riktigt trött. imorgon blir det luch men anchi. mysigt. nattis

någon randombild från några veckor sen


NYRAKADE BEN

det finns ingenting som är bättre än att ha nyrakade ben. lena och fräsha! nu ska dom smörjas in i christina aguileras hudlotion sen ska jag hoppa ner i soffan och börja skriva på en krönika. har chans att (om jag skriver tillräckligt bra förstås) bli krönikör varje vecka för etc. det låter ju underbart. sen har jag fixat lite andra planer som vi tog upp på lunchmötet idag. blir det något av det så lär ni märka det i framtiden. nu, soffan, jag & papper&penna.


INNAN-TRÄNING-MAT


TRÄNINGSDAGS

löpbandet sen iväg till rockhammar på innebandyträning!




CHOKLADKAKA

fick en chokladkaka av mina handledare för dom var så nöjda med min deadline! underbart nu ska jag mumsa på den och skriva lite notiser. jag älskar min praktik och ska bo här hela mitt liv ♥ tänker våga vägra skolan

12 TIMMARS SÖMN

underbart skönt! somnade halv 8 igår kväll och vaknade halv 8 idag. nu ska jag borsta klart mina tänder och sen gå iväg till tåget där jag ska skriva klart min deadline. ha en bra dag, puss!

idag kör jag på osminkat och toffs

DEADLINE

nu är det stressigt i mitt vardagsliv vetni! var på risbergskas showrepetition idag, superbra. intervjuade och fotade lite. imorgon ska min artikel på 2 sidor vara klar och jag har inte börjat så nu ska jag ploppa ner i badkaret och göra det. sen blir det fem kilometer och troligtvis ett plopp ner i badet once again. känns som om jag bor där haha. sen ska jag nätshoppa lite med mamma, sen ska jag försöka hinna svara på frågestunden. det är mycket sen, men ingenting blir ju gjort snabbare här. CIAO!


PHOTOSHOT ON THE JOB










nu är det lunchdags med hanna, ha det bra!


LITE MÖRKARE, LITE FRÄSHARE

nu ser jag inte riktigt lika sliten ut längre. blev samma färg fast lite mörkare bara. nu ska jag lägga mig och imorgon blir det risbergskas vårshowsrepetition. men nu kallar sängen på mig! godnatt kära läsare ♥


HÅLL TUMMARNA!

nu sitter färgen i, jag mosade i det.. otippat! men vi får väl hoppas på ett bra resultat iallafall, håll tummarna för mig nu!


HÅRFÄRGNING

nu ska min fina skunkrand och resten av det råttfärgade håret också för den delen bli brunt igen (förhoppningsvis). är lite rädd för resultatet för jag ska färga på mig själv och mitt tålamod är ju inte det bästa. så jag är lite nervös att jag bara kommer klämma ur flaskan och smeta ihop det. men det visar sig som sagt. i min hårfärgning gör oskar linnros mig sällskap, bättre kan det inte bli. visar resultat sen


All the things that could have been

you can't regret the misstakes you never made

PROJEKT!

när jag kommer hem ska jag börja med detta: virka sommarens snyggaste modebikini!
hittade en snygg på victorias secret, men 700 lappar för en bikini känns inte alltför värt, så jag ska sätta igång min egen kreativitet och börja virka en egen.


NATTGÄST

inatt hade jag ida bredvid mig, skönt att slippa sova ensam. ska vara lite kreativ idag hade jag tänkt och bli klar med allt jag ska vara klar med på praktiken. sen ska jag försöka hinna hem och träna. matchen igår gick ju inte så bra förresten, sen åkte jag och jenny vidare på innebandyträning, den gick bättre. men träningsvärken idag är inte att leka med. känner mig som en stel 70-åring.


HÅLL UTKIK!

i den här veckan kommer svaren på frågestunden, se till att hålla utkik!

KILAR IVÄG

drar iväg med mina brudar och möter laxå. tufft möte sen kommer jag hem och då ska jag ta tag i lite städning. jag vill att dagarna ska gå bort nu, 23 kvar till min födelsedag! stor frukost nu, sen sikt mot vinst ciao.


LINDESBERG

åker iväg till lindesberg en snabbis för att hälsa på min farmor och hämta lite kallt som ska glida ner i strupen.
ha en bra lördag mina vänner för det ska jag ha!


LÖNING

fick en fint lön på kontot idag så nu är det shoppa! jag och ida skulle ha åkt på hur många lingon finns det i världen idag, men vi bangar det och gör frövi osäkert istället. här ska det skålas! jag älskar att festa med mina frövimänniskor. jag vet att jag tjatar, men dom är ju så sköna. igår kom förslaget fram att vi borde göra en film som heter hur många blåbär finns det i frövi, låter som en superidé för tro mig det finns många. nu ska jag hoppa ner i ett bad och ta hand om mig själv med lite helkroppsskrubbning.


HEMKOMMEN

nyss hemkommen från fest, då får man se sliten ut! jobbade på klubbhörnan idag och sminkade ungarna. sen drog ida med mig på lite party. måste dock tillägga att jag var nykter under hela kvällen och hade ganska kul :]imorgon är det jobb och bio som gäller! underbart nattis


NU ÄR FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD

30 frågor fick jag gullungar! och nej det är faktiskt inget aprilskämt. jag har itne hunnit bli lurad än, och hoppas att jag slipper det också för jag är så lättlurad. så ni får gärna låta bli, hihi :] nu ska jag sätta igång med some hard work work

RSS 2.0