eh ja....

mitt huvud är dött. verkligen dött! igår blev det 15 timmars supande oavbrutet med bara frukost i magen, ni kan ju tänka er själva hur det gick..

klockan 11.00: vi åker till brudspecialisten där linda (min chef som ska gifta sig) tror att hon ska få prova sin brudklänning. men egentligen så ska hon få på sig den fulaste brudklänningen någonsin och bli stupfull! hon kommer in och vi hoppar fram, sen shottar vi lite och skålar för linda.

klockan 12.00: vi drar oss iväg mot stadsparken och sätter oss på en filt med champagne och jordgubbar. vi har mysigt och pratar.

klockan 14.00: linda ska nu gå runt på stan och sälja marsipansnoppar och tuttar som jag och veronica har tillverkat! för 10 kronor styck fick hon äran att sälja dom.

klockan 16.00: linda har sålt 31 snoppar och alltså fått ihop 310 kronor och nu begav vi oss till norra bro där 5kamp stog på schemat. kasta ner varandra från stolpar på en hoppborg, säckhoppning, bågskytte, knuten och sumobrottning. det var galet kul!

klockan 17.30: ugglan hämtar oss och kör in oss till stan hem till tess. tess och jessica är där och nu är partyt i full gång. hoppar in i duschen och fixar oss! nu kör vi lite ölspel eftersom att jag, linda och veronica inte alls har druckit hela dagen..

klockan 23.00: vi kilar iväg från tess för att dra till strömpis och röja gärnet, vi shottar vi dansar och vi skrattar!

klockan 03.30: linda står och spyr vid svampen, sen ligger jag, veronica och linda på backen och skrattar. livet är bra ändå!

bilder på detta kommer sen
en bra kväll med underbara människor, tack ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0